Select Page

Kenali Kami

Kenali Flash Sukan

FLASH SUKAN merupakan platform terbaharu berita sukan tanah air dengan sentuhan tempatan bagi berkongsi informasi, berita serta isu-isu terkini dunia sukan tanah air dan antarabangsa.

Idea menerbitkan portal berita FLASH SUKAN dicetuskan untuk bertindak sebagai penghubung terdekat dengan peminat-peminat sukan tanah air yang sentiasa dahagakan maklumat pantas dan tepat.

Mengambil peluang mencorakkan portal dengan lebih versatil, FLASH SUKAN menyediakan pelbagai kandungan untuk semua golongan merangkumi isu panas sukan semasa, sukan komuniti, personaliti atlet, kelab serta sukan luar negara. Daripada liputan acara, ulasan permainan, wawancara pemain, perkongsian media dan banyak lagi!

Bekerjasama dengan badan-badan kerajaan seperti Kementerian Belia & Sukan (KBS), Majlis Sukan Negara (MSN), Majlis Olimpik Malaysia (MOM) serta seluruh persatuan sukan negara, FLASH SUKAN berusaha untuk mengembangkan sukan tanahair dan merapatkan komuniti sukan di Malaysia.

Kami yakin FLASH SUKAN mampu memberikan informasi sukan yang pantas buat anda semua! Jika anda mempunyai acara yang anda mahu Malaysia dengar, beritahu kami!

Hubungi kami:
flashsukan@flashsukan.com.my

Hubungi Kami:

Video Terkini

Loading...