WAN Zack Haikal Wan Noor memang merupakan salah satu pemain yang cukup disegani dalam arena bola sepak Malaysia.

Prestasinya bersama Perak FC pastinya telah menarik perhatian banyak peminat bola sepak.

Bekas pemain FC Ryukyu di Liga Jepun itu sejak kebelakangan ini berjaya membuka mata banyak pihak dengan berjaya menjaringkan beberapa gol penting buat Perak musim lepas.

“Para penyokong membangkitkan semangat kami semua untuk mencari yang terbaik pada musim 2024 /25 ini. Saya mengharapkan kepada semua penyokong agar semua dapat memberi sokongan yang penuh kepada pasukan kita.

“Insya Allah pada tahun ini juga saya merasakan sesuatu dan akan memberikan yang terbaik untuk penyokong semua,” katanya yang bersama The Bos Gaurus sejak 30 Mei 2022.

May be an image of 5 people, people playing football, people playing American football and text

Riak keceriaan Wan Zack bersama pemain lain menggambarkan keharmonian dalam kem The Bos Gaurus.

Penyokong sejati Yob mungkin mengharapkan Wan Zack Haikal untuk terus memberikan persembahan yang konsisten, terutamanya dalam mencipta dan menjaringkan gol.

Mereka mungkin juga mengharapkan dia dapat memberikan pengaruh positif kepada pasukan dengan kepakaran dan pengalamannya dalam permainan atas padang.

Selain itu, penyokong juga mungkin mengharapkan Wan Zack Haikal dapat terus memberikan semangat dan keazaman untuk membawa pasukan ke tahap yang lebih tinggi dalam saingan tempatan musim ini yang semakin mencabar dan kompetitif.