PERKHABARAN gembira buat penyokong-penyokong setia Sri Pahang FC yang berpeluang bertemu dengan pemain kesayangan mereka pada Karnival Hello Astro yang berlangsung pada 20 Mei ini di Kuantan.

Karnival Hello Kuantan bakal diadakan di perkarangan Stadium Darul Makmur bermula 10 pagi hingga 10 malam sambil menyaksikan perlawanan antara Sri Pahang FC menentang Pulau Pinang FC pada pukul 5:15 petang.

Dalam masa yang sama, mereka juga boleh menyertai sesi beramah mesra bersama legenda bola sepak yang turut dijemput hadir seperti Datuk Zainal Abidin Hassan, Azman Adnan, Razman Roslan, dan pengacara Hafizal Hamad pada jam 2 petang.

Selain itu, pengunjung cilik yang datang juga bakal dihiburkan dengan persembahan daripada Didi & Friends dan Upin Ipin yang akan bermula dari awal pagi dan pada sebelah malam pula turut disajikan konsert peserta All Together Now seperti Idris Brown, Khairul Nizam serta Jesper.

Artis lain yang bakal menggamatkan karnival ini termasuk penyanyi dari Singapura Fuad bersama isteri Tom, Yazmin Aziz, Daniel Chuer, Amsyar Lee, Mimi fly, Hyan Byul, Zizan Razak dan Shaheizy Sam.

Jom ‘awok’ semua!